Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

TL: Michalovské zbrojenie pokračuje, zo Zvolena prišiel brankár

Na snímke brankár Tomáš Tomek (Zvolen). Foto: TASR - Dušan Hein

Klub nedávno angažoval aj obrancu Vladimíra Mihálika a útočníkov Mareka Bartánusa, Tomáša Matoušeka a Jordana Hickmotta.

Michalovce 10. júna (TASR) - Tipsportligový klub HK Dukla Ingema Michalovce angažoval 31-ročného brankára Tomáša Tomeka. V novom pôsobisku vytvorí brankársku dvojicu s o desať rokov mladším Vladimírom Glosárom. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Tomek pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v HKM Zvolen, predtým strávil tri ročníky v Žiline. Skúsený brankár chytal v najvyššej slovenskej súťaži aj za Skalicu a Piešťany, v drese Znojma si vyskúšal aj medzinárodnú EBEL. Tomek je v krátkom období už piaty skúsený hráč, ktorý zamieril do Michaloviec. Klub nedávno angažoval aj obrancu Vladimíra Mihálika a útočníkov Mareka Bartánusa, Tomáša Matoušeka a Jordana Hickmotta.

Kolegom Tomeka bude michalovský odchovanec Vladimír Glosár. Za sebou má pôsobenie v mládežníckych tímoch Michaloviec a Nitry, v dresoch novozámockého B-tímu a Kežmarku si vyskúšal druhú, resp. tretiu najvyššiu súťaž.