Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Tipsport Liga

Hokej-TL: Obranca Kubka bude pôsobiť v HK Nitra

Na snímke vľavo HC Košice Martin Krajňák, druhý zľava hráč HC'05 iClinic Banská Bystrica Branislav Kubka, vzadu hráč HC Košice Tomáš Hričina a vpravo hráč HC'05 iClinic Banská Bystrica Guillaume Asselin. Foto: TASR - Milan Kapusta

V najvyššej slovenskej súťaži doteraz odohral celkovo 403 zápasov, v ktorých získal 80 kanadských bodov (16 gólov, 64 asistencií) a 44 plusových bodov.

Nitra 21. novembra (TASR) - Kariéra slovenského hokejového obrancu Branislava Kubku bude po konci v Karlových Varoch pokračovať v slovenskej Tipsport lige. Skúsený obranca sa dohodol s HK Nitra na zmluve do konca sezóny 2019/2020. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Kubka strávil predošlé tri sezóny v Banskej Bystrici a patrí k hráčom, ktorí získali v drese "baranov" zlatý hetrik. V lete 2019 zamieril do Karlových Varov, za ktoré odohral v prebiehajúcom ročníku 13 zápasov bez bodového zisku. Doterajšiu kariéru strávil najmä v Banskej Bystrici, v českej extralige obliekal aj dres Plzne. V najvyššej slovenskej súťaži doteraz odohral celkovo 403 zápasov, v ktorých získal 80 kanadských bodov (16 gólov, 64 asistencií) a 44 plusových bodov.