Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Útočník Fábry skončil v Nových Zámkoch

Na snímke zľava Michal Handzuš (Banská Bystrica) a Branislav Fábry (Nové Zámky), archívne foto. Foto: TASR/Branislav Račko

Skúsený útočník odohral v najvyššej slovenskej súťaži celkovo 325 zápasov, v ktorých získal 66 kanadských bodov za 23 gólov a 43 asistencií.

Nové Zámky 2. septembra (TASR) – Slovenský hokejový útočník Branislav Fábry už nie je hráč HC Nové Zámky. „V tíme je široký káder a ja som vedeniu a trénerom nezapadal do súčasnej koncepcie," uviedol pre TASR.

Fábry bol služobne najstarší hráč novozámockého tímu, v ktorom pôsobil od roku 2015. Odohral zaň všetky štyri sezóny, v ktorých klub účinkoval v najvyššej slovenskej súťaži. „Bol som tam päť rokov, niečo som tam odohral. Ale aj taký je život. Teraz ste tu a zajtra už môžete byť inde. Momentálne si hľadám nový angažmán," prezradil Fábry pre TASR.

Skúsený útočník odohral v najvyššej slovenskej súťaži celkovo 325 zápasov, v ktorých získal 66 kanadských bodov za 23 gólov a 43 asistencií. Okrem Nových Zámkov pôsobil aj v materskom Slovane Bratislava, v Žiline a Kežmarku. Vyskúšal si aj súťaže v Česku, Poľsku, Kazachstane aj Švédsku.