Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Tipsport Liga

TL: Útočník Faško-Rudáš sa pred štartom WHL rozohrá v B. Bystrici

Na snímke zľava Joe Veleno (Kanada), Oliver Okuliar (Slovensko), Martin Faško-Rudáš (Slovensko) vo štvrťfinálovom zápase MS hokejistov do 20 rokov Kanada - Slovensko 2. januára 2020 v Ostrave v Českej republike. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Banskobystrický rodák strávil uplynulé tri sezóny v zámorskej WHL, v ktorej obliekal dresy Everett Silvertips a Saskatoon Blades.

Banská Bystrica 21. augusta (TASR) - Slovenský hokejový útočník Martin Faško-Rudáš bude v úvode sezóny 2020/2021 pôsobiť v tipsportligovej Banskej Bystrici. Klub o tom informoval prostredníctvom facebooku.

Banskobystrický rodák strávil uplynulé tri sezóny v zámorskej WHL, v ktorej obliekal dresy Everett Silvertips a Saskatoon Blades. V rovnakej súťaži bude pravdepodobne pôsobiť aj v ročníku 2020/2021. "Sezóna vo WHL sa začína 5. decembra, preto som s agentom hľadal nejaké riešenie, aby som nestál a nevyšiel zo zápasového tempa. Hľadali sme niečo mimo Slovenska, ale ozvala sa mi Banská Bystrica a prišiel som sem. Zo Slovenska to bola jediná voľba. Chcem tu hlavne hrávať a pomáhať tímu k víťazstvám, aby sme boli v lige čo najlepší," uviedol účastník MS hráčov do 20 rokov.