Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Kutálek na hosťovanie do Košíc, Stupka zostáva v Piešťanoch

Skaličan Tibor Kutálek (vľavo) sa pokúša zakončiť pred popradským brankárom Tommim Nikkiläom v zápase 10. kola hokejovej Tipsport extraligy medzi HK Poprad - HK 36 Skalica Foto: TASR

Najproduktívnejší hráč ŠHK 37 Piešťany Tibor Kutálek odišiel v záverečný deň prestupového obdobia na hosťovanie.

Piešťany/Košice 16. februára (TASR) - Najproduktívnejší hráč ŠHK 37 Piešťany Tibor Kutálek odišiel v záverečný deň prestupového obdobia na hosťovanie do konca sezóny k úradujúcemu slovenskému hokejovému majstrovi HC Košice.

Ďalší útočník Václav Stupka, ktorý bol dosiaľ v Piešťanoch na hosťovaní, dohrá sezónu za "havranov". Z hosťovania sa späť do Košíc vracia aj obranca Adam Drgoň. Informovala o tom oficiálna webstránka "havranov".

Piešťany sa tak vo zvyšku sezóny budú musieť zaobísť bez svojej najväčšej útočnej opory. Dvadsaťosemročný Kutálek nazbieral v 51 zápasoch prebiehajúceho ročníka Tipsport extraligy 42 bodov (22+20) a bol suverénnym lídrom tímovej produktivity. "K dohode s Košicami o výmene hráčov došlo až v nedeľu po zápase. Všetko bolo do poslednej chvíle otvorené," prezradil pre webstránku tímu z kúpeľného mesta prezident ŠHK 37 Jaroslav Lušňák. Vedenie piešťanského klubu malo v pláne aj ďalšie pohyby v mužstve, no nakoniec neboli realizované a káder už zostáva uzavretý.

Webstránka ŠHK 37 ďalej informovala, že štart brankára Denisa Godlu v nasledujúcich stretnutiach "havranov" nie je istý, pretože Slovanu Bratislava sa skomplikovala situácia s brankármi. O jeho ďalšom pôsobení v Piešťanoch sa rozhodne v najbližších dňoch. Ďalší člen bronzovej "dvadsiatky" Samuel Petráš rovnako zostáva v Piešťanoch do konca sezóny.