Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Lintner a možno aj Radivojevič začnú sezónu v Trenčíne

Vpravo Richard Lintner v drese Dukly Trenčín, archívna snimka Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Hokejisti Dukly sa stretli po dovolenkách v pondelok 21. júla, po týždňovej zaberačke na suchu vykorčuľujú prvýkrát na ľad na začiatku budúceho týždňa.

Trenčín 24. júla (TASR) - Extraligovú sezónu v drese Dukly Trenčín začne skúsený hokejový obranca Richard Lintner. V žlto-červenom drese sa zrejme predstaví aj ďalší zo slávnych odchovancov Branko Radivojevič. Vo štvrtok o tom informovala oficiálna stránka klubu.

"Sme dohodnutí s Brankom Radivojevičom, že keď nebude mať novú zmluvu, začne sezónu v Dukle. V obrane nám určite pomôže v úvode sezóny aj Richard Lintner," povedal športový manažér Dukly Jozef Daňo.

Hokejisti Dukly sa stretli po dovolenkách v pondelok 21. júla, po týždňovej zaberačke na suchu vykorčuľujú prvýkrát na ľad. Prvý prípravný zápas odohrajú Trenčania 5. augusta proti Senici v zaujímavých nových dresoch, ktoré klub pre prípravu zvolil. "Prípravné zápasy odohráme v sade 'maskáčových' dresov, veríme, že to bude spestrením pre divákov," dodal Daňo.

Trénerská dvojica Roman Stantien – Branislav Jánoš pripravuje svojich zverencov tak, aby mohli vykorčuľovať na ľad na začiatku budúceho týždňa. "Tento týždeň majú hráči taký, aby reštartovali to, čo sme za dva mesiace natrénovali. Medzitým totiž mali trojtýždňovú dovolenku. Telo potrebujú opäť naštartovať na záťaž. Od pondelka už budeme mať k dispozícii ľad, potrebujeme byť stopercentne pripravení na ďalší ťažký mesiac, ktorý máme pred sebou," povedal Stantien.

Branko Radivojevič
Foto: TASR/Martin Baumann