Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Majoross povedie Nové Zámky aj v nasledujúcej sezóne

Na snímke tréner HC Nové Zámky Gergely Majoross dáva pokyny hráčom počas oddychového času v zápase 18. kola Tipos extraligy HK Dukla Trenčín - HC Nové Zámky, 21. novembra 2021 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Kormidelník mužstva uviedol, že už pripravuje káder na novú sezónu.

Nové Zámky 26. apríla (TASR) - Gergely Majoross povedie hokejistov Nových Zámkov aj v nasledujúcej sezóne Tipos extraligy. TASR získala túto informáciu z klubového webu "býkov". Štyridsaťdvaročný maďarský tréner pôsobí na juhu Slovenska od januára minulého roka.

V tomto ročníku mali Novozámčania na konte šestnásť víťazstiev v riadnom hracom čase, jedno po samostatných nájazdoch, tri prehry v predĺžení a tridsaťdva prehier v riadnom hracom čase. Klub uvádza, že aj napriek nepriaznivému konečnému umiestneniu (11. miesto) získalo mužstvo svoju tvár a hernú identitu, pričom hralo vyrovnaný a atraktívny hokej s každým súperom. "Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na predĺžení spolupráce. Pokračujeme v začatej práci a spoločnými silami sa pokúsime dosiahnuť stanovené ciele," uviedol riaditeľ klubu Imre Valášek.

Kormidelník mužstva uviedol, že už pripravuje káder na novú sezónu: "Určite nastanú nejaké zmeny. Niektorí hráči s nami v budúcej sezóne nebudú, ale jadro udržíme pokope. Všetky zmeny si však vyžadujú komplexnú analýzu, aby sme skutočne vedeli, aký typ hráčov nám chýba a čo môžeme upraviť v našom systéme, aby sme sa stali lepším tímom. Pracujeme na tom intenzívne a už máme aj nejaké závery. Napríklad potrebujeme byť fyzicky väčší, mať v tíme trochu viac vodcovských schopností a tiež podávať vyrovnanejšie výkony. Uvedomiť si tieto veci je dôležité, ale my teraz musíme nájsť spôsoby, ako ich zrealizovať, čo z nás spraví lepšie mužstvo."