Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Nitrianski hokejisti sa rozlúčili so sezónou, prebrali si medaily

Hokejisti HK Nitra sa rozlúčili s hokejovou sezónou Tipsport extraligy 2014 - 2015 a poďakovali sa svojim fanúšikom 1. apríla 2015 v Nitre. Súčasťou tohto podujatia bolo aj odovzdávanie bronzových medailí. Hokejisti HK Nitry prehrali na zápasy 3:4 v semifinále playoff Tipsport extraligy s hráčmi HC 05 Banská Bystrica. Na videosnímke hokejisti HK Nitra s fanúšikmi počas autogramiády. Foto: TASR/Milan Ivanič

Hokejisti HK Nitra sa dnes rozlúčili s hokejovou sezónou Tipsport extraligy na autogramiáde a poďakovali sa svojim fanúšikom v nitrianskom PKO.

Nitra 1. apríl (TASR/Teraz.sk) - Hokejisti HK Nitra sa dnes rozlúčili s hokejovou sezónou Tipsport extraligy na autogramiáde a poďakovali sa svojim fanúšikom v nitrianskom PKO.



Súčasťou tohto podujatia bolo aj odovzdávanie bronzových medailí.

Hokejisti HK Nitry prehrali na zápasy 3:4 v semifinále playoff Tipsport extraligy s hráčmi HC 05 Banská Bystrica. Zverenci Antonína Stavjaňu prehrali s baranmi v riadnom hracom čase iba jediný duel. Podobný scénar sa Nitranom stal vlani vo finále s Košicami.

Oceliari opäť bojujú o majstrovský titul. Finálovým súperom sú premiérovo hokejisti Banskej Bystrice. Úvodný finálový zápas lepšie vyšiel domácim Košičanom, ktorí zdolali Banskobystričanov hladko 3:0.