Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Nitra podala podnet na ligovú radu, Podkonický: Je to vyplakávanie

Na archívnej snímke z 22. apríla 2022 tréner Slovana Andrej Podkonický v prvom finálovom stretnutí Kaufland play off Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK Nitra v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Podľa informácií, ktoré presiakli počas štvrtého finálového zápasu Kaufland play off Tipos extraligy, sa Nitranom nepozdáva Gašparove pôsobenie v Slovane.

Nitra 28. apríla (TASR) - Hokejový klub Nitra podal podnet na Ligovú Radu na prešetrenie neoprávneného štartu hráča Rastislava Gašpara a kontumáciu zápasu HK Nitra - HC Slovan Bratislava (2:6), ktorý sa hral 26. apríla. Nitrania presný dôvod neuviedli, klub chce o celej veci informovať verejnosť vo štvrtok.

Podľa informácií, ktoré presiakli počas štvrtého finálového zápasu Kaufland play off Tipos extraligy, sa Nitranom nepozdáva Gašparove pôsobenie v Slovane a zároveň v jeho B-mužstve Modré Krídla Slovan. A tým pádom percentuálny pomer pôsobenia v jednotlivých súťažiach. "To je vyplakávanie Nitry. My to máme zo zväzu odobrené, tak neviem, o čom sa bavíme," uviedol po zápase tréner Slovana Andrej Podkonický.