Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Obranca Malina podpísal nový kontrakt s HK Spišská Nová Ves

Na snímke brankár Marcel Melicherčík (vľavo), hlavný tréner Miroslav Mosnár (uprostred), Lukáš Vartovník (v pozadí druhý zľava), Ľubomír Malina (druhý sprava) a asistent trénera Róbert Spišák (vpravo) si podávajú ruky v kabíne v pondelok 26. júla 2021. Foto: TASR - Milan Kapusta

Tridsaťročný Malina odohral v tejto sezóne za nováčika najvyššej súťaže 50 zápasov s bilanciou 0+3.

Spišská Nova Ves 26. apríla (TASR) - Slovenský obranca Ľubomír Malina podpísal nový dvojročný kontrakt s extraligovým hokejovým klubom HK Spišská Nová Ves.

Tridsaťročný Malina odohral v tejto sezóne za nováčika najvyššej súťaže 50 zápasov s bilanciou 0+3. Pripísal si štrnásť trestných minút a šesť bodov v hodnotení +/-. "Som veľmi rád, že Ľubo ukázal verejnosti extraligovú kvalitu a že dokáže byť platným hráčom. Je v ideálnom hokejovom veku a charakterovo presne zapadol do kabíny. Zodpovedná defenzíva, dobrý pohyb a spoľahlivosť sú jeho najsilnejšie stránky na ľade. Preto som rád, že sa na tieto vlastnosti budeme môcť spoliehať v nasledujúcich dvoch rokoch," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.

"Pred koncom tohto ročníka mi klub predostrel ponuku na pokračovanie. Po pár rozhovoroch sme sa dohodli na novej spolupráci," dodal Malina v tlačovej správe.