Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Prezident HK Dukla Ingema Michalovce Burinský končí vo funkcii

Na snímke radosť hráčov HK Dukla Ingema Michalovce. Foto: TASR - Milan Kapusta

Michalovský tím obsadil v základnej časti extraligovej sezóny 2021/2022 4. miesto a po vypadnutí vo štvrťfinále s Košicami (2:4 na zápasy) sa umiestnil na konečnom 5. mieste.

Michalovce 28. apríla (TASR) - Prezident extraligového klubu HK Dukla Ingema Martin Burinský nebude pokračovať vo funkcii. "V týchto dňoch sa končí moje funkčné obdobie prezidenta klubu a ďalej som sa z vážnych rodinných dôvodov rozhodol nekandidovať na tento post," uviedol na sociálnych sieťach klubu.

Michalovský tím obsadil v základnej časti extraligovej sezóny 2021/2022 4. miesto a po vypadnutí vo štvrťfinále s Košicami (2:4 na zápasy) sa umiestnil na konečnom 5. mieste. Pre klub išlo o tretiu sezónu v najvyššej slovenskej súťaži. Prvá, 2019/2020, bola pre pandémiu koronavírusu predčasne ukončená, v druhej sa Michalovce umiestnili na bronzovom stupienku. "Viem, že sme všetci po minuloročnom bronze očakávali viac, ale ak sa na to pozrieme z perspektívy ešte stále nováčika v extralige v porovnaní s tradičnými klubmi, je na mieste povedať, že naša Dukla si postupne upevňuje svoju pozíciu medzi kvalitnými mužstvami s bohatou hokejovou históriou," poznamenal Burinský.