Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Samir Saliji sa po dvoch sezónach vrátil do Piešťan

Na archívnej snímke zľava útočník Piešťan Samir Saliji sledovaný obrancom Zvolena Petrom Hraškom počas prvého zápasu semifinále play off slovenskej hokejovej Tipsport extraligy medzi HKM Zvolen a ŠHK 37 Piešťany vo Zvolene v piatok 22. marca 2013. Foto: TASR/Dušan Hein

Uplynulý ročník strávil v prvoligovom Bardejove, v najvyššej domácej súťaži predtým hral okrem Nitry aj za Duklu Trenčín a Žilinu.

Piešťany 9. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Samir Saliji sa po takmer dvoch rokoch vrátil do tipsportligového ŠHK 37 Piešťany. Vedenie klubu sa s ním dohodlo na mesačnej skúške.

Skúsený krídelník by sa mal objaviť v drese "havranov" už v najbližšom dueli po reprezentačnej prestávke proti HK 36 Skalica. "Tridsaťjedenročný útočník dostal v Piešťanoch zatiaľ mesačný skúšobný kontrakt a za túto dobu sa bude snažiť presvedčiť trénerov o svojich kvalitách," uvádza sa na oficiálnom klubovom webe.

Prebiehajúci ročník odštartoval Saliji v drese Nitry, no v 14-tich dueloch za ňu strelil len dva góly. V piešťanskom drese pôsobil v sezónach 2012/13 aj 2013/14 a patril k lídrom tímovej produktivity. Uplynulý ročník strávil v prvoligovom Bardejove, v najvyššej domácej súťaži predtým hral okrem Nitry aj za Duklu Trenčín a Žilinu.