Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Školiak by mal Skalicu vymeniť za Nitru, opačne bek Nádašdi

Vľavo René Školiak (Skalica) a vpravo Tommi Nikkilä (Poprad) v 1. kole hokejovej Tipsport extraligy medzi HK 36 Skalica - HK Poprad Foto: TASR/Martin Baumann

René Školiak by mal odísť zo slovenského extraligového klubu HK 36 Skalica a zamieriť do konkurenčného HK Nitra. Presne opačným smerom by mali viesť kroky obrancu Tomáša Nádašdiho.

Nitra 6. februára (TASR) - Hokejový útočník René Školiak opúšťa slovenský extraligový klub HK 36 Skalica a mieri do konkurenčného HK Nitra. Presne opačným smerom putuje obranca Tomáš Nádašdi. Informoval portál hokejportal.net s tým, že kluby sa dohodli na výmene.

Školiak v tejto sezóny odohral 37 zápasov, strelil 4 góly a pridal k nim aj 29 asistencií. V novom pôsobisku by mal zaplátať dieru po odchode Čecha Štepána Novotného. Tridsaťšesťročný útočník sa v tomto ročníku objavil aj v pražskej Slavii, kde nastúpil na osem zápasov s bilanciou gól a dve asistencie.

Skúsený zadák Nádašdi si v aktuálnom ročníku pripísal 3 presné zásahy v 49 zápasoch. Do štatistík mu pribudlo aj 17 asistencií a mal 20 plusových bodov.