Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Slovan začne v piatok s predajom permanentiek

Ilustračné foto. Foto: FOTO TASR/AP

Slovan od nasledujúcej sezóny zavádza viacero noviniek zameraných na udržanie vysokej priemernej návštevnosti.


Bratislava 2. júla (TASR) - Hokejový klub Slovan Bratislava po definitívnom potvrdení štartu v Kontinentálnej hokejovej lige začne v piatok s predajom permanentiek na sezónu 2015/2016. Ako informovala internetová stránka slovenského zástupcu v KHL, v porovnaní s cenami v minulom ročníku sezónne vstupenky mierne zlacneli.

Zatiaľ čo v predchádzajúcich sezónach sa permanentky predávali iba v troch rôznych cenových úrovniach, pre túto sezónu bude možné si vyberať až zo šiestich rôznych kategórií od 290 eur. V prvej vlne (do 22. júla) budú k dispozícii permanentky pre verných fanúšikov, ktorí mali zakúpenú permanentku aj v predchádzajúcej sezóne. Ceny sa v nej budú pohybovať od 290 do 390 eur (okrem státia). Po jej skončení sa ceny zvýšia o 30 až 50 eur. Paralelne s prvými dvoma vlnami bude prebiehať predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ale iba na voľné miesta, ktoré nie sú dotknuté predkupným právom. Permanentky platia aj na všetky prípravné zápasy Slovana hrané v domovskej aréne a garantujú predkupné právo za zvýhodnenú cenu v prípade postupu Slovana do vyraďovacej fázy.

"Snažíme sa našich fanúšikov počúvať a pri predaji sezónnych a zápasových vstupeniek zohľadniť ich pripomienky a vyhovieť im. Na druhej strane, príjem zo vstupného tvorí v našom klube významnú časť rozpočtu a aj vďaka nemu a očakávaným vysokým návštevám si vôbec môžeme dovoliť naďalej pôsobiť v KHL," povedal pre hcslovan.sk generálny manažér klubu Maroš Krajči.

Slovan od nasledujúcej sezóny zavádza viacero noviniek zameraných na udržanie vysokej priemernej návštevnosti. Do predaja ponúkne rodinnú permanentku, ďalej sezónnu vstupenku na desať domácich zápasov s najatraktívnejšími súpermi a takisto zavádza predaj zľavnených vstupeniek pre deti vo veku od 6 do 15 rokov, skupinové zľavy, ako aj zľavy pre držiteľov Bratislavskej mestskej karty (BMK), ktorú môže vlastniť každý obyvateľ Bratislavy s trvalým bydliskom na území hlavného mesta.