Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

TEL: Mašlonka sa stal športovým manažérom Dukly Michalovce

Na snímke hráč Michaloviec Marek Mašlonka si preberá bronzovú medailu po šiestom zápase semifinále Kaufland play off Tipos extraligy v hokeji HK Poprad - HK Dukla Ingema Michalovce v Poprade 24. apríla 2021. Foto: TASR - František Iván

Michalovský klub má za sebou tri sezóny v najvyššej slovenskej súťaži. Po predčasne ukončenom ročníku 2019/2020 získal v roku 2021 historický bronz.

Michalovce 8. apríla (TASR) - Novým športovým manažérom extraligového hokejového klubu HK Dukla Ingema Michalovce sa stal bývalý útočník Marek Mašlonka.

"Jedna etapa môjho hokejového života sa skončila, druhá sa práve začína," citoval klub Mašlonku na sociálnych sieťach. Vo funkcii nahradil Fína Elma Aittolu, ktorý v klube skončil v druhej polovici sezóny 2021/2022. "Určite chceme hrať v nasledujúcej sezóne atraktívny a hlavne účelný hokej, aby fanúšikovia opäť radi chodili na zimný štadión. V Michalovciach nechceme podliezať latku, ktorá tu bola nastavená v nedávnych rokoch. Touto cestou by som sa chcel poďakovať hlavne majiteľovi klubu Marekovi Michajlovi za dôveru a verím, že nás čaká nová a hlavne úspešná etapa michalovského hokeja," uviedol Mašlonka.

V Michalovciach pôsobil od roku 2017 a v roku 2019 bol člen tímu, ktorý vybojoval historický postup do extraligy. V najvyššej slovenskej súťaži si obliekal aj dresy materského Popradu, Kežmarku a Nitry. Odohral v nej celkovo 356 zápasov, v ktorých si pripísal 124 kanadských bodov za 63 gólov a 61 asistencií.

Michalovský klub má za sebou tri sezóny v najvyššej slovenskej súťaži. Po predčasne ukončenom ročníku 2019/2020 získal v roku 2021 historický bronz. V základnej časti tejto sezóny obsadil 4. miesto a vo štvrťfinálovej sérii podľahol Košiciam 2:4 na zápasy.