Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Tipsport Liga

TEL: Útočník Čacho sa vrátil do Dukly Trenčín

Na snímke sprava Viliam Čacho (Prešov), Joona Jääskeläinen, William Rapuzzi (obaja Slovan) a Bret Welychka (Prešov) počas prvého stretnutia vo štvrťfinále play off Tipos extraligy HC SLOVAN Bratislava - HC GROTTO Prešov v Bratislave 25. marca 2022. Foto: TASR Pavel Neubauer

Čacho hokejovo vyrastal práve v Trenčíne, za A-mužstvo Dukly však doteraz nenastúpil. V uplynulých troch extraligových sezónach pôsobil v Detve a v Prešove.

Trenčín 6. mája (TASR) - Slovenský hokejový útočník Viliam Čacho sa stal hráčom Dukly Trenčín. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Čacho hokejovo vyrastal práve v Trenčíne, za A-mužstvo Dukly však doteraz nenastúpil. V uplynulých troch extraligových sezónach pôsobil v Detve a v Prešove. V ročníku 2021/2022 si ziskom 35 bodov vytvoril osobné maximum. V 57 zápasoch strelil 11 gólov, ku ktorým pridal 24 asistencií.

Trenčiansky klub nedávno informoval aj o angažovaní obrancu Petra Ulrycha a útočníkov Šimona Petráša a Frenksa Razgalsa. V kádri pre sezónu 2022/2023 zotrvali obrancovia Tomáš Starosta a Martin Nemčík a útočníci Peter Sojčík a Marek Valach.