Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

TIPOS EXTRALIGA: Košice angažovali obrancu Ferenca

Na snímke smutní hokejisti Košíc, zľava brankár Dominik Riečický, Michal Chovan, Eduard Šedivý a Pavel Klhůfek po inkasovanom góle v predĺžení na 3:2 počas siedmeho zápasu semifinále Kaufland play off Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HC Košice 19. apríla 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Doterajšia kariéra Ferenca sa odvíjala predovšetkým v Česku, najmä v tamojšej extralige, v ktorej odohral v drese Zlína 243 zápasov.

Košice 23. mája (TASR) - Do kádra hokejistov HC Košice pribudol 32-ročný obranca Jakub Ferenc. Extraligový klub o tom informoval na oficiálnej webstránke.

Doterajšia kariéra Ferenca sa odvíjala predovšetkým v Česku, najmä v tamojšej extralige, v ktorej odohral v drese Zlína 243 zápasov. Záver sezóny 2021/2022 strávil v nemeckom Freiburgu, v minulosti si vyskúšal aj hokej vo Fínsku a Poľsku. "HC Košice je významný klub na hokejovej mape s najvyššími ambíciami, skvelým zázemím, fanúšikmi a krásnym mestom. Oslovil ma prístup a rokovanie športového manažéra (Gabriela Spilara, pozn. red.). Chcem v Košiciach vyhrávať a aby fanúšikovia mali radosť z hokeja," poznamenal Ferenc.