Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

TIPOS EXTRALIGA: Matoušek sa vrátil do Slovana Bratislava

Na snímke zľava v pozadí Tomáš Matoušek (Slovan), Daniel Brajčák a brankár Tomáš Vošvrda (obaja Poprad) počas 45. kola hokejovej Tipsportligy HC Slovan Bratislava - HK Poprad 29. januára 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Matoušek odohral za Slovan sezónu 2019/2020, po ktorej zamieril do Michaloviec.

Bratislava 4. januára (TASR) - Slovenský hokejový útočník Tomáš Matoušek bude opäť pôsobiť v HC Slovan Bratislava. Informovala o tom oficiálna stránka "belasých."

Matoušek odohral za Slovan sezónu 2019/2020, po ktorej zamieril do Michaloviec. Za Duklu však pre zdravotné problémy odohral iba 5 zápasov, v ktorých strelil jeden gól. V decembri v klube skončil. V novom pôsobisku sa zatiaľ zotavuje po operácii kolena.

"Tomášove kvality dobre poznáme z pôsobenia z minulej sezóny. Ide o silového, fyzicky stavaného útočníka, ktorý vie svoje parametre zužitkovať v predbránkovom priestore a v dôležitých osobných súbojoch. Akonáhle sa naskytla možnosť uchádzať sa o jeho služby, neváhali sme. Veríme, že k svojej typickej hre dokáže v kľúčových fázach sezóny pridať aj dôležité body," povedal tréner Slovana Roman Stantien.