Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tipsport Liga

Tipsport Liga: Hráčmi týždňa sa stali Macík, Semorad a Bajaruns

Nitran Radoslav Macík sa teší z víťazného gólu po samostatnom nájazde v zápase 16. kola Tipsport Ligy Dukla Trenčín - HK Nitra, 25. októbra 2015 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Nitriansky útočník Macík získal v troch dueloch uplynulého týždňa sedem kanadských bodov za tri góly a štyri asistencie.

Bratislava 26. októbra (TASR) - Hráčmi uplynulého týždňa v najvyššej slovenskej hokejovej súťaži Tipsport lige sa stali Radoslav Macík z Nitry, Ján Semorad zo Zvolena a lotyšský útočník Popradu Lauris Bajaruns. Informovala o tom oficiálna internetová stránka Tipsport Ligy.

Nitriansky útočník Macík získal v troch dueloch uplynulého týždňa sedem kanadských bodov za tri góly a štyri asistencie. Dva presné zásahy zaznamenal proti Martinu, z toho jeden vo vlastnom oslabení. V zápase v Trenčíne ako jediný v samostatných nájazdoch prekonal súperovho brankára a zabezpečil Nitranom extra bod.

Zvolenčania ako jediný tím dokázali bodovať vo všetkých troch minulotýždňových stretnutiach. Vo dvoch z nich jednoznačne dominoval útok Semorad, Brabenec, Puliš, ktorý nazbieral spolu 15 bodov. Päť z nich si pripísal Semorad za tri presné zásahy a dve gólové prihrávky. Okrem troch gólov pridal aj štvrtý, ktorý sa do štatistík nepočíta, keď ako jediný z hráčov Zvolena dokázal premeniť samostatný nájazd v zápase proti Piešťanom.

Bajaruns nebodoval na prelome septembra a októbra v ôsmich stretnutiach v rade. V posledných troch dueloch si však na svoje konto pripísal päť bodov za dva góly a tri asistencie, keď k ním pridal aj päť plusových bodov. Dvadsaťšesťročný útočník tak výraznou mierou prispel k zisku šiestich bodov.