Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Tipsport Liga

Útočník Nitry Elmer získal Krištáľový puk za najkrajší gól v januári

Na snímke zľava Juraj Valach (Spišská Nová Ves), brankár Filip Surák (Spišská Nová Ves) a Jake Elmer (Nitra) v dohrávke 31. kola hokejovej Tipos extraligy medzi K Nitra - HK GROTTO Spišská Nová Ves 31. januára 2023 v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Elmer strelil "krištáľový" gól 22. januára v zápase 32. kola na ľade domáceho Trenčína v Dubnici po tom, čo zblízka zakončil protiútok po spolupráci s Jozefom Balážom a Sahirom Gillom.

Nitra 16. februára (TASR) - Útočník HK Nitra Jake Elmer získal ocenenie Krištáľový puk za najkrajší gól v hokejovej Tipos extralige za mesiac január 2023. Svojím hlasovaním o tom rozhodli fanúšikovia, ktorí uprednostnili jeho gól do bránky Trenčína pred presnými zásahmi Bretta Pollocka z Košíc, Tomáša Mikúša z Nových Zámkov, Kevina Jendroľa z Prešova a Martinsa Karsumsa z Liptovského Mikuláša.

Elmer strelil "krištáľový" gól 22. januára v zápase 32. kola na ľade domáceho Trenčína v Dubnici po tom, čo zblízka zakončil protiútok po spolupráci s Jozefom Balážom a Sahirom Gillom. Bol to pre neho druhý gól v zápase, ktorým uzavrel na konečných 3:6.

Elmer je po Tomášovi Záborskom z Popradu, Joakimovi Thelinovi z Trenčína, Matúšovi Paločkovi z Michaloviec a Dávidovi Skokanovi z Popradu piaty tohtosezónny držiteľ Krištáľového puku. Zo všetkých mesačných laureátov tohto ocenenia vzíde po sezóne 2022/2023 celkový víťaz, ktorý získa cenu Borisa Sádeckého za najkrajší gól ročníka. Jej premiérovým držiteľom za najkrajší gól sezóny 2021/2022 je Dávid Šoltés.