Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

V HK Poprad skončili Bjalončík, Vandas, Bondra a ďalších desať hráčov

Na snímke vľavo Martin Vitáloš a brankár Adam Nagy (obaja HK Nitra), uprostred Lukáš Handlovský a vpravo hore Peter Bjalončík (obaja HK Poprad) bojujú o puk v zápase hokejovej Tipos extraligy HK Poprad - HK Nitra. Foto: TASR - Milan Kapusta

Dlhodobé zmluvy podpísali ešte pred sezónou 2021/2022 len útočníci Dávid Skokan, Patrik Svitana a obranca Adam Drgoň.

Poprad 3. mája (TASR) - V kádri extraligového klubu HK Poprad skončilo po sezóne 13 hráčov vrátane útočníkov Petra Bjalončíka, Dávida a Nicholasa Bondrovcov či Michaela Vandasa. Dlhodobé zmluvy podpísali ešte pred sezónou 2021/2022 len útočníci Dávid Skokan, Patrik Svitana a obranca Adam Drgoň. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Dres "kamzíkov" si v nasledujúcej sezóne už neoblečú brankári Tomáš Tomek a Anton Todykov, obrancovia Petr Ulrych (zamieril do Trenčína), Marek Hudec, Peter Novajovský, River Rymsha (Hradec Králové) a Mikael Tam a útočníci Peter Bjalončík, Michael Vandas, Dávid Bondra, Nicholas Bondra, James Livingston a Cole Ully. Klub k týmto trinástim hráčom na oficiálnej stránke uviedol, že sa "buď nedohodli s vedením na predĺžení spolupráce, alebo nebol záujem o pokračovanie z jednej alebo druhej strany."