Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Trenčiansky kraj

Dopravná nehoda v Prievidzi si vyžiadala troch zranených

Zranenia troch ľudí si vyžiadala zrážka dvoch nákladných a jedného osobného auta na ceste tretej triedy v Prievidzi v pondelok 19. augusta 2019. Pri nehode, ku ktorej došlo podvečer, zasahovali ôsmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s troma kusmi techniky, informoval v utorok hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík. Foto: FOTO TASR - KR HaZZ v Trenčíne

Zranení sa po príchode hasičov na miesto nachádzali mimo nákladných vozidiel, z ktorých vytekali prevádzkové kvapaliny. Päťčlenná posádka osobného motorového vozidla vyviazla z nehody bez zranení.

Prievidza 20. augusta (TASR) - Zranenia troch ľudí si vyžiadala pondelňajšia (19. 8.) zrážka dvoch nákladných a jedného osobného auta na ceste tretej triedy v Prievidzi. Pri nehode, ku ktorej došlo podvečer, zasahovali ôsmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s troma kusmi techniky, informoval v utorok hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Zranení sa po príchode hasičov na miesto nachádzali mimo nákladných vozidiel, z ktorých vytekali prevádzkové kvapaliny. Päťčlenná posádka osobného motorového vozidla vyviazla z nehody bez zranení. "Zasahujúci hasiči poskytli zraneným osobám prvú pomoc a následne asistovali lekárovi a zdravotníkom Záchrannej zdravotnej služby pri ďalšom ošetrovaní. Súčasne na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili ďalšiemu úniku prevádzkových kvapalín," opísal Petrík.

Príslušníci HaZZ podľa neho prostredníctvom absorpčnej látky zachytávali uniknuté kvapaliny a po zdokumentovaní udalosti políciou a odtiahnutí havarovaných vozidiel postupne z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny.