Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Dubničan pod vplyvom alkoholu napadol svoju matku a jej priateľa

Ilustračné foto Foto: TASR

Muž najskôr svoju matku udrel päsťou do hlavy, pričom žena po údere päsťou spadla na zem a ležiacu na zemi ju napádal opäť.

Valaská Belá 30. októbra (TASR) - Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil vo štvrtok (29.10.) poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Nitrianskeho Rudna 29-ročného muža z Dubnice nad Váhom. "Obvinený 27. októbra popoludní na dvore rodinného domu vo Valaskej Belej (okres Prievidza) pod vplyvom alkoholu napadol svoju 50-ročnú matku," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Podľa jej ďalších slov muž najskôr svoju matku udrel päsťou do hlavy, pričom žena po údere päsťou spadla na zem a ležiacu na zemi ju napádal opäť. Bil ju po celom tele a kopol do ramena. "Na pomoc napadnutej žene prišiel jej 54-ročný priateľ. Agresívny muž napadol aj jeho. Kopol ho do rebier a opakovane udrel do ramena. Popri tom vykrikoval, že ho zabije. Priateľ napadnutej ženy sa bál, že by mohol obvinený svoje vyhrážky aj uskutočniť, preto ušiel preč," doplnila. Obvinený svojej matke a jej priateľovi spôsobil zranenia s dobou liečenia do siedmich dní. "Mužovi v prípade, že mu súd preukáže vinu, hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na jeden rok. Na základe rozhodnutia sudcu Okresného súdu v Prievidzi je stíhaný väzobne," dodala Antalová.