Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

FN Trenčín žiada motorizovaných návštevníkov nemocnice o ohľaduplnosť

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Veríme, že obdobie rekonštrukcií s nami trpezlivo vydržíte, odmenou pre vás bude vynovená nemocnica, doplnila nemocnica.

Trenčín 21. mája (TASR) – Rekonštrukčné a stavebné práce na oddeleniach a v areáli Fakultnej nemocnice (FN) Trenčín spôsobili nedostatok parkovacích miest. Nemocnica žiada návštevníkov o ohľaduplnosť. Informovala o tom FN Trenčín na svojej webovej stránke.

"Chceli by sme požiadať o to, aby návštevníci nemocnice pri parkovaní svojich vozidiel boli ohľaduplní, rešpektovali dopravné značenia, nebránili prejazdu dodávateľských vozidiel, vozidiel zdravotných záchranárov a sanitných vozidiel, aby sme neboli nútení vzniknuté situácie riešiť v spolupráci s políciou," informuje nemocnica.

Apeluje tiež na motorizovaných návštevníkov nemocnice a pacientov, aby zvážili nevyhnutnosť parkovania v areáli nemocnice, prípadne tam parkovali len na nevyhnutne potrebný čas.

"Veríme, že obdobie rekonštrukcií s nami trpezlivo vydržíte, odmenou pre vás bude vynovená nemocnica," doplnila nemocnica.