Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Trenčiansky kraj

Handlovčan podpálil auto zaparkované v garáži

Ilustračné foto Foto: TASR - archív

V dôsledku požiaru úplne vyhorel interiér vozidla, drevená strecha garáže a oheň zasiahol aj lampu verejného osvetlenia, ktorá sa nachádzala v blízkosti garáže.

Handlová 22. septembra (TASR) - Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Handlovej 26-ročného Štefana z tohto mesta. "Obvinený ešte 15. septembra pred polnocou v neuzamknutej garáži na Morovnianskej ceste v Handlovej kladivom rozbil okno na aute Renault Clio, ktoré sa pokúsil naštartovať. Keď sa mu to nepodarilo, polial sedačky horľavou látkou a zapálil ich," informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej ozrejmila, v dôsledku požiaru úplne vyhorel interiér vozidla, drevená strecha garáže a oheň zasiahol aj lampu verejného osvetlenia, ktorá sa nachádzala v blízkosti garáže. "Majiteľke auta a garáže obvinený spôsobil škodu 6800 eur, poškodením lampy verejného osvetlenia vznikla mestu Handlová škoda 200 eur. Obvinenému Štefanovi za tento skutok v prípade, ak ho súd uzná za vinného, hrozí trest odňatia slobody od šiestich mesiacov do troch rokov," dodala.