Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Havária v Novom Meste nad Váhom si vyžiadala život

Vo večerných hodinách 25. marca sa stala na ceste II/504 ul. Čachtická v Novom Meste nad Váhom smrteľná dopravná nehoda. Foto: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj

K zrážke áut došlo v priestore križovatky, havarované vozidlá sa nachádzali mimo vozovky.

Nové Mesto nad Váhom 26. marca (TASR) - Zrážku dvoch osobných áut v stredu (25.3.) večer na Čachtickej ulici v Novom Meste nad Váhom neprežila 60-ročná žena. Spolujazdec z druhého auta sa zranil ťažko. Informovala o tom vo štvrtok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Šesťdesiatročná vodička jazdila na osobnom aute značky Suzuki po vedľajšej ceste na ulici Banskej. V križovatke pri vjazde na cestu II/504 na Čachtickej ulici nerešpektovala dopravné značenie daj prednosť v jazde a vošla s autom na hlavnú cestu do jazdnej dráhy vodiča jazdiaceho na aute značky Ford," opísali policajti.

Vodička utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla, spolujazdec vo Forde utrpel ťažké zranenie. "Vodič osobného auta bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodali policajti.

Pri nehode s celkovo piatimi účastníkmi zasahovali štyria hasiči z Nového Mesta nad Váhom s dvoma zásahovými vozidlami.