Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Trenčiansky kraj

Nehoda v Prievidzi si vyžiadala jedného zraneného

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Po zdokumentovaní udalosti políciou boli podľa neho oba havarované automobily naložené na vozidlo odťahovej služby.

Prievidza 28. apríla (TASR) - Zranenie jednej osoby si v stredu (27. 4.) popoludní vyžiadala dopravná nehoda dvoch osobných áut na Ulici M. R. Štefánika v Prievidzi. Pri zrážke zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s jedným vozidlom. TASR o tom vo štvrtok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Prievidzskí hasiči zabezpečili miesto udalosti, preverili zdravotný stav všetkých štyroch účastníkov a zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotných záchranárov predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie," opísal Petrík s tým, že zranenú osobu sanitka záchrannej zdravotnej služby následne transportovala na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

"Príslušníci HaZZ postihnuté vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a postupne z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny," doplnil Petrík.

Po zdokumentovaní udalosti políciou boli podľa neho oba havarované automobily naložené na vozidlo odťahovej služby a premávka v danom úseku opätovne obnovená v plnom rozsahu, dodal Petrík.