Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Trenčiansky kraj

Na futbalovom štadióne vo Vrbovciach je zraz milovníkov techniky

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jana Vodnáková

Podujatie pripravilo aj prekážkovú dráhu pre deti, kde sú povolenými súťažnými vozidlami odrážadlá, kolobežky a bicykle s povinnou prilbou na hlave.

Vrbovce 3. júna (TASR) - Stretnutie milovníkov historickej techniky spojené s oslavou Medzinárodného dňa detí pripravili na sobotu vo Vrbovciach pri Myjave. Lákadlom sú nielen jazdy dobových áut, motoriek a traktorov rôzneho ročníka výroby, ale aj zoskok parašutistov na miestny futbalový štadión a ukážka zásahu hasičov. Uvádza to organizátor podujatia Veterán klub Vrbovce.

"Pripravili sme program pre všetky vekové kategórie, časť pre dospelých sa začína o 10.00 h, detský program bude od 13.30 h. Najmenších iste potešia rôzne súťaže a hry, jazda v rozprávkovom vláčiku včielka Maja, maľovanie na tvár, skákací hrad, predaj hračiek, suvenírov a dobrého občerstvenia," uvádzajú organizátori. Podujatie pripravilo aj prekážkovú dráhu pre deti, kde sú povolenými súťažnými vozidlami odrážadlá, kolobežky a bicykle s povinnou prilbou na hlave. Tam si budú môcť overiť svoje vedomosti v oblasti pravidiel v cestnej premávke.