Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Nehody v Trenčianskom kraji si tento rok vyžiadali už 23 životov

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR HaZZ Bratislava

Na slovenských cestách sa od začiatku roka stalo 12.274 dopravných nehôd. Zomrelo pri nich 241 ľudí, čo je o dvoch viac ako v rovnakom období minulého roku.

Trenčín 30. novembra (TASR) – Na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa v 48. týždni stalo 25 dopravných nehôd. Zomrel pri nich jeden človek, dvaja ľudia utrpeli ťažké zranenia. Informoval odbor dopravnej polície Prezídia Policajného zboru.

Na cestách TSK sa od začiatku roka do nedele (29.11.) stalo 1174 dopravných nehôd, čo je o 59 viac ako v rovnakom období minulého roku. Zomrelo pri nich už 23 ľudí, čo je v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku nárast o deväť obetí. Ťažké zranenia utrpelo 67 osôb (medziročný pokles o 13).

Na slovenských cestách sa od začiatku roka stalo 12.274 dopravných nehôd (medziročný nárast o 140). Zomrelo pri nich 241 ľudí, čo je o dvoch viac ako v rovnakom období minulého roku. Najviac obetí má v tomto roku Žilinský samosprávny kraj, kde pri dopravných nehodách zomrelo 51 ľudí. Najmenej obetí – 21 si vyžiadali dopravné nehody na cestách Trnavského samosprávneho kraja.