Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Opitý vodič spadol s autom z mosta do potoka. Nafúkal 3,38 promile

Policajti z Nového Mesta nad Váhom riešili v noci zo soboty na nedeľu (13. – 14. júna 2015) kurióznu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na miestnej komunikácii v obci Častkovce v okrese Nové Mesto nad Váhom. Opitý vodič tam spadol s automobilom do potoka. Foto: TASR

Novomestskí policajti riešili v noci zo soboty na nedeľu (13.–14.6.) kurióznu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na miestnej komunikácii v obci Častkovce v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Častkovce 15. júna (TASR) – Novomestskí policajti riešili v noci zo soboty na nedeľu (13.–14.6.) kurióznu dopravnú nehodu, ktorá sa stala na miestnej komunikácii v obci Častkovce v okrese Nové Mesto nad Váhom. Opitý vodič tam spadol s automobilom do potoka.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 45-ročný muž v ťažkom stupni opitosti riadil osobné motorové vozidlo Ford Galaxy po miestnej komunikácii. "Pri jazde cez mostík ponad potok sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, vyšiel s vozidlom mimo mosta, narazil do svahu a automobil spadol do potoka," priblížila Antalová.

Pri dopravnej nehode vodič utrpel ľahké zranenie. Jeho 34-ročného spolujazdca ošetrili na mieste nehody. Na vozidle Ford vznikla škoda asi 100 eur. Dychová skúška u vodiča bola pozitívna. Nafúkal 3,38 promile. "Nehoda je v štádiu vyšetrovania. Vodiča čaká obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky," uzavrela policajná hovorkyňa.