Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Partizánske podporí z rozpočtu desať komunitných projektov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

O financie z rozpočtu mesta sa pôvodne uchádzalo 17 projektov, verejnosť na ich podporu počas mája zaslala dovedna 2604 SMS hlasov.

Partizánske 8. júna (TASR) - Mesto Partizánske opäť podporí financiami zo svojho rozpočtu projekty na podporu komunitného života. Na realizáciu desiatich zámerov, o ktorých rozhodla verejnosť hlasovaním, vyčlenilo 20.000 eur. Informoval o tom primátor Jozef Božik.

O financie z rozpočtu mesta sa pôvodne uchádzalo 17 projektov, verejnosť na ich podporu počas mája zaslala dovedna 2604 SMS hlasov. Spolu 16 zámerov prekročilo požadovanú hranicu 50 SMS hlasov. Samospráva finančne podporí projekty, ktoré sa v hlasovaní umiestnili na prvom až desiatom mieste.

Dotáciu z mesta dostanú projekty občianskeho združenia Centrum Naša Chalúpka, Základnej školy (ZŠ) s Materskou školou (MŠ) Veľká Okružná, Strednej odbornej školy J. A. Baťu, ZŠ Malinovského, Zápasníckeho klubu Partizánskeho. Financie získajú i zámery Športového klubu Harvard Partizánske, Cirkevnej ZŠ s MŠ Jána Krstiteľa, občianskeho združenia Batania, rodičovského združenia pri gymnáziu a ZŠ Športovcov.