Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Pátra sa po Jaroslavovi Bartošovi z Havířova,je na neho vydaný zatykač

Na snímke hľadaný Jaroslav Bartoš Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Hľadaný je vysoký asi 181 centimetrov, silnejšej postavy.

Prievidza 12. októbra (TASR) - Prievidzskí policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 44-ročnom Jaroslavovi Bartošovi z Havířova v Českej republike. Okresný súd v Prievidzi vydal na menovaného, ktorý sa v súčasnosti už oficiálne volá Samuel Weed, európsky zatýkací rozkaz pre spáchanie prečinu krádeže a prečinu neoprávneného vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty. Takisto je hľadaný trestne stíhaný v prípadoch rôznej majetkovej trestnej činnosti na území Slovenska a Českej republiky.

Jaroslava Bartoša (Samuela Weeda) 25. júna 2013 policajti zadržali a dodali do výkonu trestu v Českej republike, 15. júna tohto roka však počas výkonu trestu odišiel z pracoviska na neznáme miesto. Polícia predpokladá, že sa v súčasnosti pohybuje po celom území Slovenskej republiky.

Hľadaný je vysoký asi 181 centimetrov, silnejšej postavy. Má svetlohnedé vlasy, ktoré môže mať aj vyholené, a zelené oči. Muž si holením mení vizáž, môže byť nahladko oholený, mať fúzy alebo briadku. Nosieva dioptrické okuliare. Na chrbte ma vytetovanú Sochu slobody, budovu Capitolu a indiána.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

TASR dnes informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.