Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Po dlhej prestávke otvoria krytú plaváreň v Považskej Bystrici

Plaváreň v okresnom meste Spišská Nová Ves bola medzi prvými na Slovensku, ktoré sa otvorili verejnosti po zvoľnení opatrení v súvislosti s koronakrízou. Krytá plaváreň s 25 metrovými dráhami je otvorená od 3. júna 2020. Na snímke členovia Klubu plávania Spišská Nová Ves počas tréningu. Až 3. júna 2020 sa prvý krát dostali do vody, dovtedy mali suché tréningy. V Spišskej Novej Vsi 8. júna 2020. Foto: TASR – Milan Kapusta

Mesto informuje, že bude nutné vopred sa telefonicky objednať na danú hodinu určenú pre verejnosťň.

Považská Bystrica 9. mája (TASR) – Od pondelka (10. 5.) otvoria v Považskej Bystrici po dlhej prestávke spôsobenej protipandemickými opatreniami krytú plaváreň. Mesto o tom informovalo na sociálnej sieti.

Považskobystrický okres bude od pondelka jedným z dvoch slovenských okresov, ktoré sú zaradené do bordovej farby protipandemických opatrení, preto i účasť plavcov na plavárni bude obmedzená.

„Žiaľ, vzhľadom na aktuálne platné nariadenia je povolené, aby v jednom momente bolo v priestoroch plavárne maximálne šesť návštevníkov. Preto je nutné vopred sa telefonicky objednať na danú hodinu určenú pre verejnosť,“ informuje mesto.