Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody pri Veľkej Čausi

Prievidzskí dopravní policajti hľadajú svedkov tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu 22. marca 2014 podvečer na ceste I/50 v katastri obce Veľká Čausa v okrese Prievidza. Nehoda dvoch áut si vyžiadala život vodičky jedného z áut a ďalšie dve ťažko ranené ženy. K nehode došlo medzi osobným motorovým vozidlom značky Seat Ibiza, ktoré riadila 37-ročná vodička zo Sebedražia a osobným motorovým vozidlom Honda Civic, ktoré riadila 48-ročná vodička z Prievidze. Vodička Hondy zranenia, na následky ktorých podľahla v bojnickej nemocnici. Foto: TASR/KR PZ v Trenčíne

Pri dopravnej nehode utrpela 48-ročná vodička Hondy zranenia, na následky ktorých podľahla v bojnickej nemocnici.

Prievidza 24. marca (TASR) - Prievidzskí dopravní policajti hľadajú svedkov tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu 22. marca podvečer na ceste I/50 v katastri obce Veľká Čausa v okrese Prievidza. Nehoda dvoch áut si vyžiadala život vodičky jedného z áut a ďalšie dve ťažko ranené ženy. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Trenčíne Elena Antalová.

K nehode došlo medzi osobným motorovým vozidlom značky Seat Ibiza, ktoré riadila 37-ročná vodička zo Sebedražia a osobným motorovým vozidlom Honda Civic, ktoré riadila 48-ročná vodička z Prievidze. "Vodička Seatu jazdila od Prievidze na Handlovú a vodička Hondy jazdila v opačnom smere, na uvedenom úseku cesty došlo z doposiaľ nezistených príčin k čelnej zrážke oboch vozidiel," priblížila Antalová.

Ako doplnila, pri dopravnej nehode utrpela 48-ročná vodička Hondy zranenia, na následky ktorých podľahla v bojnickej nemocnici. "Spolujazdkyňa z Hondy, 69-ročná matka nebohej vodičky, utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní, ťažké zranenia utrpela aj 37-ročná vodička Seatu, u nej je predpokladaná doba liečenia tiež viac ako 42 dní," objasnila. Na vozidlách vznikla škoda asi 4000 eur.

"Prievidzskí dopravní policajti žiadajú svedkov uvedenej dopravnej nehody, aby sa prihlásili na Okresný dopravný inšpektorát PZ v Prievidzi, či už osobne alebo telefonicky. Svedkovia tejto udalosti sa môžu prihlásiť na políciu aj na známe telefónne číslo 158, prípadne na telefónne číslo 096127 3510," upozornila Antalová.