Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trenčiansky kraj

Neznámy páchateľ ukradol nákladiak, následne zapadol do štrku a ušiel

Púchovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Riešia prípad krádeže nákladného vozidla, ktorým zlodej následne zapadol do štrku. Foto: FOTO TASR - Polícia SR

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Lednické Rovne 15. októbra (TASR) – Púchovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin krádeže. Riešia prípad krádeže nákladného vozidla, ktorým zlodej následne zapadol do štrku.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, neznámy páchateľ mal ukradnúť nákladné motorové vozidlo zaparkované pred rodinným domom v obci Lednické Rovne v Púchovskom okrese.

„Vozidlo mal zatiaľ nezisteným spôsobom naštartovať a presunúť sa do miestnej štrkovne, kde automobilom uviazol v štrku. Nezostávalo mu nič iné, ako ho tam ponechať a z miesta činu utiecť. Napriek tomu, že sa mu nakoniec nepodarilo vozidlo odcudziť, svojím konaním spôsobil jeho majiteľovi škodu vo výške 3000 eur,“ informuje polícia.

Na vypátraní páchateľa polícia pracuje, v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.