Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Pri nehode v Partizánskom sa zranili dvaja ľudia

Ilustračná snímka. Foto: TASR - František Iván

V dôsledku nehody zostala v osobnom vozidle zakliesnená jedna zranená osoba.

Partizánske 7. júna (TASR) - Zranenie dvoch ľudí si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu (6. 6.) v noci v partizánskej mestskej časti Veľké Bielice. Pri zrážke osobného a nákladného auta zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Partizánskeho s jedným vozidlom. TASR o tom v pondelok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

V dôsledku nehody zostala v osobnom vozidle zakliesnená jedna zranená osoba, vodič cisterny sa nachádzal bez viditeľných zranení mimo vozidla. "Zasahujúci hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc. Následne ju prostredníctvom hydraulického náradia vyslobodili z havarovaného automobilu a asistovali zdravotníkom pri jej ďalšom ošetrení a následnom transporte do sanitky záchrannej zdravotnej služby (ZZS)," opísal Petrík. Vodičovi nákladného vozidla podľa neho na mieste taktiež poskytli zdravotnú starostlivosť, po čom aj jeho previezla posádka ZZS na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

"Príslušníci HaZZ zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru, prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a postupne z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. Následne asistovali pri bezpečnom naložení vraku na vozidlo odťahovej služby," dodal Petrík.