Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Mesto Prievidza začalo s dezinfekciou verejných priestranstiev

Na archívnej snímke pracovníci Správy mestských komunikácii v Poprade dezinfikujú zastávku Mestskej hromadnej dopravy na sídlisku Juh v Poprade 31. marca 2020. Foto: TASR - Oliver Ondráš

Samospráva tiež pokračuje s distribúciou rúšok pre seniorov.

Prievidza 7. apríla (TASR) - Mesto Prievidza začalo tento týždeň s dezinfekciou verejných priestranstiev, lavičiek a iného mestského mobiliáru. Ide o ďalšie z preventívnych opatrení, ktorým chce zamedziť šírenie nového koronavírusu. Informovalo o tom na svojej stránke.

"Spoločnosť, ktorá zabezpečuje v meste vývoz odpadu, bude od utorka do 10. apríla zvonku dezinfikovať i všetky odpadové nádoby s objemom 1100 litrov a polopodzemných kontajnerov," uviedla radnica.

Samospráva tiež pokračuje s distribúciou rúšok pre seniorov. "S roznášaním rúšok pre obyvateľov starších ako 60 rokov začnú zamestnanci mesta a dobrovoľníci už počas tohto týždňa. Doručovanie sa bude uskutočňovať postupne, počas viacerých dní. Ide o tisíce obálok, ktoré bude potrebné doručiť po celom meste, preto prosíme o strpenie," dodala radnica.