Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Prievidžania môžu po tretí raz stráviť valentínsky večer v kine

Erb mesta Prievidza. Foto: Heraldický register

Divadelné i filmové predstavenie a vypúšťanie lampiónov šťastia čaká na návštevníkov podujatia Valentínsky večer v kine.

Prievidza 14. februára (TASR) - Divadelné i filmové predstavenie a vypúšťanie lampiónov šťastia čaká na návštevníkov podujatia Valentínsky večer v kine, ktoré pre nich pripravilo občianske združenie (OZ) Art point. Dejiskom jeho tretieho ročníka bude dnes od 18.30 h bývalé kino Baník v Prievidzi.

Valentínsky večer v kine podľa predsedu OZ Art point Romana Turcela spája komerčné s nekomerčným. "Komerčným je samotný sviatok svätého Valentína, tým nekomerčným predstavenie alternatívneho divadla," objasnil.

Ako doplnil, prvé dva ročníky podujatia boli úspešné. "Ten prvý navštívilo 300 ľudí, druhý približne o 20 ľudí menej," spresnil.

V poradí tretí ročník Valentínskeho večera v kine ponúkne návštevníkom divadelnú komédiu Jánošík v podaní niekoľkonásobného víťaza Improligy, divadelno-improvizačného súboru Kapor na scéne zo Žiliny, tiež premietanie americkej romantickej komédie Terapia láskou. Hromadné vypúšťanie lampiónov šťastia bude v prestávke medzi divadlom a filmom.