Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Trenčiansku mestskú časť Západ čaká jesenné upratovanie

Ilustračná snímka. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Od 8.00 do 12.00 h umiestnia veľkokapacitné kontajnery na uliciach Duklianskych hrdinov, Bavlnárska, Kožušnícka, Hlavná, Hanzlíková, Okružná, Záblatská a v areáli Detského mestečka.

Trenčín 15. októbra (TASR) – Jesenné upratovanie v Trenčíne bude pokračovať v sobotu (16. 10.) v mestskej časti Západ. Mesto umiestni veľkokapacitné kontajnery na 15 stanovištiach.

Ako informovala hovorkyňa mesta Erika Ságová, od 8.00 do 12.00 h umiestnia veľkokapacitné kontajnery na uliciach Duklianskych hrdinov, Bavlnárska, Kožušnícka, Hlavná, Hanzlíková, Okružná, Záblatská a v areáli Detského mestečka. Od 13.00 do 17.00 h budú kontajnery v uliciach Dolné Pažite, Pri parku, Majerská, Orechové – kaplnka, Horné Orechové a Súhrady.

„Jeden z pristavených veľkoobjemových kontajnerov bude určený na biologicky rozložiteľný odpad (konáre, odpad zo záhrad, trávnikov a pod.), druhý na odkladanie iného odpadu, okrem drobného stavebného odpadu. Do kontajnerov nepatria vyradené batérie a akumulátory, žiarivky, železný šrot ani iné nebezpečné odpady. Tie môžete vyložiť ku kontajnerom, odkiaľ odvoz zabezpečí spoločnosť Marius Pedersen,“ pripomenula Ságová s tým, že vykladať odpad po odvezení kontajnerov je zakázané, pri porušení hrozí pokuta do 1500 eur.