Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Týždenný prehľad o podujatiach v Trenčíne budú posielať elektronicky

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Kultúrno-informačné centrum Trenčín ponúka novú bezplatnú informačnú službu prezentujúcu týždenný prehľad podujatí v meste.

Trenčín 6. júla (TASR) – Informácie o kultúrnych, spoločenských a športových podujatiach v Trenčíne môžu záujemcovia dostávať na svoje mailové adresy. Kultúrno-informačné centrum (KIC) Trenčín ponúka novú bezplatnú informačnú službu prezentujúcu týždenný prehľad podujatí v meste.

Ako informovala hovorkyňa Trenčína Erika Ságová, počas mesiacov júl až september každý týždeň KIC pripraví a e-mailmi rozošle týždenný prehľad podujatí v centre mesta Kam v Trenčíne tento týždeň.

„V adresári budú hlavne recepcie hotelov, penziónov a iných ubytovacích zariadení v Trenčíne a Trenčianskych Tepliciach, ale ponuku na odber dostanú aj reštaurácie a kaviarne v centre mesta, ktoré tak budú môcť svojich hostí informovať, čo sa v centre Trenčína bude diať v najbližších dňoch,“ doplnila Ságová.

Adresár podľa nej nie je uzatvorený, na odber sa môže prihlásiť ktokoľvek. Ak teda bude niekto chcieť dostávať pravidelné týždenné prehľady podujatí, môže si nahlásiť svoju mailovú adresu na kic@trencin.sk, do predmetu treba uviesť „KAM týždenné – prihlásiť“.