Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Veľtrh Job Forum v Trenčíne je príležitosťou nájsť si prácu

Ilustračná snímka Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V poradí siedmy ročník veľtrhu sa začne na trenčianskom výstavisku Expo Center vo štvrtok 12. novembra a potrvá do piatku 13. novembra.

Trenčín 11. novembra (TASR) - Pre všetkých, ktorí hľadajú stálu prácu, prípadne brigádu, bez ohľadu na vek, vzdelanie alebo pracovné skúsenosti, je určený veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania Job Forum. V poradí siedmy ročník veľtrhu sa začne na trenčianskom výstavisku Expo Center vo štvrtok 12. novembra a potrvá do piatku 13. novembra.

Podľa Ivany Ridékyovej z oddelenia marketingu spoločnosti Expo Center odbornú úroveň veľtrhu zaručuje garancia Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Trenčín a záštita ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR Jána Richtera. „Návštevníci veľtrhu majú príležitosť porozprávať sa s odborníkmi o pracovných príležitostiach v oblasti strojárskej výroby, priemyselnej výroby a technológií, automobilového priemyslu, ale aj v oblasti finančných služieb. V Trenčíne sa tento rok odprezentuje aj jeden z obchodných reťazcov, nebudú chýbať personálne agentúry,“ uviedla Ridékyová.

V rovnakom čase sa na trenčianskom výstavisku uskutoční aj 17. ročník výstavy Stredoškolák, ktorá ponúka žiakom základných škôl možnosť vybrať si z ponuky stredných škôl zameraných na strojárstvo, elektrotechniku, energetiku, stavebníctvo, chémiu, drevárstvo, nábytkárstvo, odevníctvo, textil, sklárstvo, umenie, polygrafiu, ekonomiku, poľnohospodárstvo, obchod a služby. Zároveň im umožňuje stretnúť sa s učiteľmi a žiakmi týchto škôl a bližšie sa oboznámiť s ich študijnými programami. Spoluorganizátormi výstavy sú Trenčiansky samosprávny kraj a Krajské centrum voľného času v Trenčíne.