Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Vyhlásili mimoriadne pátranie po nezvestnej M. Luptákovej z Handlovej

Na snímke nezvestná Marta Luptáková. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Je asi 158 cm vysoká, má pochudnutú a strhanú tvár, vlasy má rovné, prešedivené.

Bratislava 26. októbra (TASR) - Prievidzskí policajti žiadajú o pomoc pri mimoriadnom pátraní po nezvestnej 61-ročnej Marte Luptákovej, ktorá dnes odišla z domu v Handlovej s väčším množstvom rôznych druhov liekov.

Nezvestnosť Luptákovej nahlásil jej syn, ktorý po príchode z práce popoludní nenašiel matku doma. "Zdravotný stav nezvestnej Marty nie je dobrý, trpí úzkosťami a depresiami," informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Žena mala podľa policajnej hovorkyne v poslednom čase stavy, keď hovorila o tom, že sa nedožije Vianoc. Ambulantne sa lieči na psychiatrii. Dom opustila približne s piatimi baleniami liekov.

Marta Luptáková je podľa opisu polície asi 158 cm vysoká, má pochudnutú a strhanú tvár. Vlasy má rovné, prešedivené, dlhé asi 7 cm a farbené do hneda. Nosí dioptrické okuliare.

Pravdepodobne má na sebe oblečené čierne nohavice, tmavú zimnú vetrovku so zapínaním na zips pravdepodobne bordovej farby a obuté čierne koženkové topánky.

Na krku má dve zlaté retiazky. Na jednej z nich je znamenie zverokruhu - Strelec, na druhej písmeno M. Zvláštnym znamením je, že nezvestná žena má problémy s chôdzou

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158.