Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Trenčiansky kraj

Z peňazí z rezervného fondu v Bojniciach opravia časti dvoch ulíc

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP Photo

V rámci plánovanej investície mesto zafinancuje rekonštrukciu už vybraných častí vozoviek na oboch uliciach, ktoré sú v havarijnom stave.

Bojnice 2. novembra (TASR) - Mesto Bojnice investuje finančné prostriedky zo svojho rezervného fondu do rekonštrukcie častí ulíc kpt. Nálepku a Moyzesova. Lokality je nutné opraviť z dôvodu prebiehajúceho budovania kanalizácie. Použitie sumy vo výške 70.000 eur na tento účel dnes na svojom rokovaní jednomyseľne odsúhlasili poslanci mestského zastupiteľstva v Bojniciach.

V rámci plánovanej investície mesto zafinancuje rekonštrukciu už vybraných častí vozoviek na oboch uliciach, ktoré sú v havarijnom stave. Povrchy zvyšných častí ciest, na ktorých spravil v súvislosti s výstavbou kanalizácie rozkopávku, zase v zmysle zmluvy opraví dodávateľ projektu, spoločnosť Strabag.

Dodávateľa rekonštrukcie ciest, ako informoval viceprimátor Bojníc Jozef Hatvanyi, vyberie mesto cez verejné obstarávanie, ktoré plánuje na tento projekt vyhlásiť. Použitie prostriedkov z rezervného fondu je zapracované aj do piatej zmeny rozpočtu mesta, ktorú bojnickí mestskí poslanci taktiež jednomyseľne odsúhlasili.