Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Počet pozitívnych PCR testov v Trenčianskom kraji minulý týždeň klesol

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Na Slovensku malo v minulom týždni pozitívny PCR test na nový koronavírus 288 osôb, čo je v porovnaní s predchádzajúcim týždňom pokles o 299 (o 50,94 percenta).

Trenčín 21. júna (TASR) - V Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) pribudlo v minulom týždni (14. – 20. 6.) 36 osôb s pozitívnym PCR testom na nový koronavírus. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom klesol ich počet o 24 (o 40 percent). Vyplýva to z údajov Národného centra zdravotníckych informácií (NCZI).

Najviac pozitívnych osôb odhalili PCR testy v TSK v okrese Trenčín (21). Nasledovali okresy Prievidza (päť), Púchov (tri), Ilava a Partizánske (po dva), Nové Mesto nad Váhom, Bánovce nad Bebravou a Myjava (po jednom). Okres Považská Bystrica bol minulý týždeň jediným v TSK, kde nezaznamenali ani jeden prípad pozitívneho testu na ochorenie COVID-19.

Na Slovensku malo v minulom týždni pozitívny PCR test na nový koronavírus 288 osôb, čo je v porovnaní s predchádzajúcim týždňom pokles o 299 (o 50,94 percenta). Najviac pozitívne testovaných odhalili v Košickom samosprávnom kraji (50), najmenej v Nitrianskom samosprávnom kraji (14).