Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Trenčiansky kraj

Žena z okresu Partizánske u seba prechovávala drogy, hrozí jej väzenie

Snímka z miesta zásahu. Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Vyšetrovateľka podala na obvinenú podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, s ktorým sa súd stotožnil. V prípade dokázanie viny žene hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Partizánske 17. júna (TASR) - Policajná vyšetrovateľka z Partizánskeho obvinila 27-ročnú ženu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinená v okrese Partizánske pri sebe aj vo svojom dome neoprávnene prechovávala drogy. Hrozí jej trest odňatia slobody až na desať rokov. Trenčianska krajská polícia o tom v pondelok informovala na sociálnej sieti.

"Operatívni pracovníci kriminálnej polície z Partizánskeho u obvinenej zaistili injekčnú striekačku a priesvitné vrecko s obsahom bielej kryštalickej látky. Pri vykonaní domovej prehliadky polícia zaistila dve vrecká s obsahom bielej kryštalickej látky," uviedli policajti.

Na základe predbežného vyjadrenia Kriminalistického a expertízneho ústavu Policajného zboru by bolo podľa nich možné zo zaisteného množstva drog pripraviť minimálne 253 jednotlivých dávok metamfetamínu.

"Vyšetrovateľka podala na obvinenú podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, s ktorým sa súd stotožnil. V prípade dokázanie viny žene hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov," dodali policajti.