Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Trenčiansky kraj

Žiarlivý manžel bil manželku, železnou tyčou sa pustil do svokrovcov

ILustračné foto Foto: TASR

Svokre zlomil záprstnú kosť a svokrovi spôsobil zranenie na pravom predlaktí.

Púchov 19. novembra (TASR) – Púchovskí policajti obvinili 40-ročného muža z okresu Púchov z pokračujúceho prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Fyzicky napádal svoju manželku, pustil sa aj do svokrovcov.

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený ešte začiatkom augusta pod zámienkou údajnej nevery svojej manželky ju začal fyzicky napádať. Päsťami ju bil do rôznych oblastí tela, zlomil jej prst na ruke a spôsobil viaceré hematómy na hlave a tele. Jej zranenie si vyžiadalo minimálne sedemdňovú práceneschopnosť.

„O pár dní neskôr ho manželka požiadala o odvoz na CT vyšetrenie do nemocnice v Považskej Bystrici. Počas nastupovania do vozidla napadol ju a jej rodičov. Tyčou zaútočil na svoju svokru, potom tyčou mlátil do čelného skla vozidla a po kapote. Svokre zlomil záprstnú kosť a svokrovi spôsobil zranenie na pravom predlaktí. Všetci traja sa báli o svoj život a zdravie,“ priblížila Antalová.

Na motorovom vozidle, ktoré patrí matke jeho ženy, obvinený spôsobil škodu asi 1500 eur. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody do troch rokov.