Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Auto skončilo pod kamiónom: Na mieste nehody zasahovali hasiči

Na snímke dopravná nehoda osobného automobilu a kamióna, ktorá sa stala v katastri obce Lúka v okrese Nové Mesto nad Váhom v pondelok 14. júna 2021. Foto: TASR - KR HaZZ v Trenčíne

Hasiči podľa hovorcu zabezpečili miesto nehody, zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotných záchranárov predlekársku prvú pomoc a ošetrenie.

Lúka 15. júna (TASR) – Pri dopravnej nehode osobného automobilu a kamióna, ktorá sa stala v pondelok (14. 6.) v katastri obce Lúka v okrese Nové Mesto nad Váhom, sa zranila jedna osoba. Automobil zostal zakliesnený pod kamiónom. Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, pri nehode zasahovali traja profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom.

„Hasiči zabezpečili miesto nehody, zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotných záchranárov predlekársku prvú pomoc a ošetrenie. Následne vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči pomocou autonavijaka vytiahli automobil, ktorý bol zakliesnený pod návesom kamióna, a z vozovky odstránili vytečené kvapaliny,“ informoval Petrík.