Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trnavský kraj

V okrese Galanta horeli štyri autá na dvoch miestach

Štyri motorové vozidlá na dvoch miestach horeli v noci zo stredy 19. augusta na štvrtok 20. augusta 2014 v okrese Galanta. Na snímke dve nákladné autá poškodené požiarom na parkovisku na Mierovej ulici v Galante. V dôsledku požiaru bolo poškodené aj jedno osobné auto (vpravo), odstavené v tesnej blízkosti. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

K požiarom došlo v noci zo stredy (19. 8.) na štvrtok (20. 8.).

Galanta 21. augusta (TASR) – Štyri motorové vozidlá na dvoch miestach horeli v noci zo stredy (19. 8.) na štvrtok (20. 8.) v okrese Galanta. Prvý požiar bol ohlásený krátko po 2.30 h v obci Dolná Streda.

Vo dvore rodinného domu horelo osobné motorové vozidlo značky Škoda Super B. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Serede. Druhý bol ohlásený pred 3.00 h na Mierovej ulici v Galante. Na parkovisku horeli dve nákladné motorové vozidlá a v dôsledku požiaru bolo poškodené aj jedno osobné auto, odstavené v tesnej blízkosti. Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Galanty. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. V prvom prípade vznikla majiteľovi vozidla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 13.000 eur. Hasiči uchránili majetok v hodnote najmenej 50.000 eur. Pri druhom požiari materiálna škoda spôsobená požiarom nebola vyčíslená.

Informoval o tom dnes krajský hovorca hasičov v Trnave Tomáš Bílik.