Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Na hlohoveckej radnici sú od marca personálne zmeny

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Palkovič

Z funkcie prednostky po necelých štyroch rokoch odišla Denisa Bartošová, ktorá po komunálnych voľbách prijala ponuku opäť viesť Mestský úrad v Piešťanoch.

Hlohovec 1. marca (TASR) – K zmenám na vedúcich pozíciách prichádza od marca na Mestskom úrade (MsÚ) v Hlohovci. Z funkcie prednostky po necelých štyroch rokoch odišla Denisa Bartošová, ktorá po komunálnych voľbách prijala ponuku opäť viesť Mestský úrad v Piešťanoch. Vo funkcii ju strieda doterajší vedúci kancelárie primátora a konateľ mestských spoločností Vodárenská spoločnosť Hlohovec a Mestská poliklinika Hlohovec Tomáš Borovský. Informovala o tom hovorkyňa hlohovskej radnice Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Doplnila, že Borovský prišiel do Hlohovca v roku 2015 z MsÚ v Piešťanoch z pozície vedúceho právneho referátu. Konateľom vodárenskej spoločnosti sa stal v januári 2016, od augusta 2018 zastával aj funkciu konateľa v novozaloženej spoločnosti mestská poliklinika.

"Práve z dôvodu novej pracovnej pozície na mestskom úrade sa oboch funkcií konateľov vzdal," uviedla hovorkyňa. Od 1. marca 2019 Mestskú polikliniku Hlohovec vedie Mariana Páleníková, do Vodárenskej spoločnosti Hlohovec od apríla nastúpi na miesto konateľky Monika Budaiová.

Páleníková bola 12 rokov prednostkou MsÚ v Žiari nad Hronom, posledné dva roky zastávala túto pozíciu na MsÚ v Dubnici nad Váhom. Zároveň je členkou dozornej rady zdravotníckeho zariadenia uni-Poliklinika Dubnica nad Váhom, kde má mesto menšinový podiel.