Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Cibula Fest 2020 je rozdrobený na jednotlivé koncerty

Archívna snímka z Cibula Festu. Foto: TASR - Martin Palkovič

Po Ine Kafe hneď v sobotu budú na rovnakom mieste účinkovať Kollárovci. Počet divákov je limitovaný hygienickými opatreniami.

Holíč 10. júla (TASR) – Dnes podvečer začne prvý z koncertov tohtoročného Cibula Festu na zámku v Holíči. Pre pandémiu nového koronavírusu jeho organizátori museli zrušiť tradičné viacdenné festivalové podujatie, ale rozhodli sa to fanúšikom kompenzovať jednotlivými koncertmi.

Po Ine Kafe hneď v sobotu budú na rovnakom mieste účinkovať Kollárovci. Počet divákov je limitovaný hygienickými opatreniami. Informuje o tom web festivalu.

V piatok sú na programe ešte česká kapela EX Argema, Sanchez Amsterdam a kapela 3DAY. O dva týždne, 25. júla, sa v rámci projektu Cibula Fest+ predstaví raper Kali. 

„Teší nás, že sa nám v tomto neľahkom období podarilo pripraviť viacero akcií. Mesto nám poskytlo miesto v areáli Holíčskeho zámku, za čo sme nesmierne vďační. Akcie sa budú konať pod krytým stanom," informoval organizátor Vladimír Chrenka. Počas soboty budú pre deti pripravené kolotoče a ďalšie atrakcie.